AMSTERDAM HEALTH TOURISM EXHIBITION

Mr. BAS A.S. VAN LEEUWEN, advocaat en oprichter van VAN LEEUWEN LAW FIRM, bracht op 22 mei 2022 een bezoek aan de AMSTERDAM HEALTH TOURISM EXHIBITION (AMSTERDAM SAĞLIK TURİZMİ FUARI).

De afgelopen decennia is Turkije uitgegroeid tot een van de belangrijkste bestemmingen van het wereldgezondheidstoerisme dankzij het feit, dat haar hoogwaardige gezondheidsinstellingen geaccrediteerd zijn volgens internationale normen. Particuliere, openbare en universitaire ziekenhuizen zijn uitgerust met de hoogste technologie in de wereld en staan tevens bekend om zeer ervaren gezondheidspersoneel in hun vakgebied.

Een belangrijk kernfeit! In 2021 zochten meer dan 500.000 buitenlandse patiënten een remedie in Turkije. Bovendien staat Turkije op de zevende plaats in de wereld en op de eerste plaats in Europa.

VAN LEEUWEN LAW FIRM had de eer om kennis te maken met de hoge ambtenaren van meer dan 50 ziekenhuizen, tandheelkundige klinieken, in-vitrofertilisatie klinieken, haartransplantatie-centra, esthetische klinieken en verschillende toeristische centra uit Turkije die deelnamen aan de tentoonstelling, alsmede om nieuwe relaties met deze organisaties aan te gaan in het kader van gezondheidszorgactiviteiten.

AMSTERDAM HEALTH TOURISM EXHIBITION (AMSTERDAM SAĞLIK TURİZMİ FUARI) bood VAN LEEUWEN LAW FIRM nieuwe mogelijkheden in de zin van het van dichtbij leren kennen van en één-op-één contact met Turkse zorginstellingen omtrent behandelingsbehoeften, het volgen van de ontwikkelingen in de Turkse gezondheidssector en het bewust zijn van de mogelijkheden die de Turkse Republiek biedt voor de gezondheidszorg.

Previous Story

AMSTERDAM SAĞLIK TURİZMİ FUARI

Next Story

Van Leeuwen Law Firm | Amsterdam

Latest from Customized news & insights