VAN LEEUWEN LAW FIRM helpt u bij het opstellen, herzien en onderhandelen van specifieke volwaardige energiecontracten, rekening houdend met de laatste ontwikkelingen in de regelgeving en juridische doctrine. 

Het kantoor biedt haar expertise aan voor zowel gereguleerde als commerciële energiecontracten. Aan de gereguleerde contractenkant omvat deze expertise ook aansluitings- en toegangscontracten of toegangsverantwoordelijkheidscontracten. Specifieke commerciële energiecontracten variëren van algemene voorwaarden voor gas- en elektriciteitslevering en term sheets tot O&M/BOT-contracten.

Tot slot onderzoekt VAN LEEUWEN LAW FIRM, indien nodig, ook de traditionele zakelijke rechten, zoals de eigendom van het terrein (overeenkomsten), optieovereenkomsten, opstalovereenkomsten, concessieovereenkomsten, huurcontracten, huurrechten, servitude- en rechten van doorgang in het licht van het specifieke energieproject.

Previous Story

Energiegeschillenbeslechting

Next Story

Energie

Latest from Energie | Gerelateerde Expertises

Energiegeschillenbeslechting

Geschillenbeslechting in de Nederlands energiesector vereist een sterkte in verschillende rechtstakken, gaande van commercieel (contracten)recht tot…

Hernieuwbare energie

De structuur van de Nederlandse energiemarkt is getransformeerd van een gesloten, monopolistische en nationale markt met…

Energieregulering

Het is van belang dat zowel de marktpartijen als de overheidsinstanties en -bedrijven zich kunnen verzekeren…