Milieubewust

Bij alle inspanningen streeft VAN LEEUWEN LAW FIRM ernaar om rekening met het milieu te houden. Het kantoor spant zich voortdurend in om diens ecologische voetafdruk te verminderen.

De milieubewuste aanpak begint bij het streven naar een papierloos kantoor. VAN LEEUWEN LAW FIRM heeft de vereiste technologische middelen in huis om het afdrukvolume te beperken. Bovendien legt het kantoor de nadruk op recyclebaar en/of milieubewust kantoormateriaal waaronder plasticvrije koffie- en waterbekertjes.

VAN LEEUWEN LAW FIRM is een toonaangevend niche-advocatenkantoor in het hart van Nederland. Het kantoor is eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar en uitgerust met douchegelegenheden en kleedkamers, die worden gebruikt door mensen die op de fiets naar het werk komen. Het kantoor heeft deze locatie strategisch uitgekozen om de reistijd voor diens mensen en cliënten te beperken.

Previous Story

Pro Bono

Next Story

Mensgerichte aanpak

Latest from MVO

Mensgerichte aanpak

VAN LEEUWEN LAW FIRM prefereert een mensgerichte aanpak. Dit wordt ondersteund door interne processen die gelijke

Pro Bono

VAN LEEUWEN LAW FIRM hecht er grote waarde aan om vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid pro bono-werkzaamheden