e-Discovery: Gegevens en Bewijsgaring

VAN LEEUWEN LAW FIRM kan u voorbereiden op alle vormen van e-Discovery. Het kantoor adviseert haar cliënten over de coördinatie van de gegevens voor een geschil, om de risico’s te beperken die verbonden zijn aan een te grote hoeveelheid gegevens en om de controle te bewaren over hun belangrijke informatie.

VAN LEEUWEN LAW FIRM helpt haar cliënten bij het ontwerpen van een overzichtelijke procedure om proactief te kunnen omgaan met gerechtelijke verzoeken, van het verzamelen en de creatie van gegevens tot en met de vernietiging (opstellen van richtlijnen, duidelijke en voorafgaande kennisgeving, informatie van betrokkenen over hun rechten op het gebied van gegevensbescherming). 

VAN LEEUWEN LAW FIRM helpt haar cliënten bij het vastleggen van beveiligings- en vertrouwelijkheidsprocedures en bij de contacten met externe dienstverleners en autoriteiten.

VAN LEEUWEN LAW FIRM zorgt ervoor dat gegevensoverdracht in het kader van e-Discovery is toegestaan onder de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de lokale wetgeving.

Previous Story

Privacy op het werk

Next Story

Cyberveiligheid en Cybercriminaliteit

Latest from Informatiebeheer | Gerelateerde Expertises

Privacy op het werk

VAN LEEUWEN LAW FIRM heeft een ruime ervaring op het gebied van HR-gegevensbescherming en vraagstukken inzake…