Commerciële advisering en contracten

VAN LEEUWEN LAW FIRM zorgt voor een juridisch kader dat uw bedrijfsbehoeften en -opportuniteiten balanceert met de regelgeving en risico’s. Het kantoor is gespecialiseerd in het opstellen en onderhandelen vanuit een juridisch perspectief, maar begrijpen in de eerste plaats wat belangrijk is voor uw bedrijf.

Bij het opstellen van overeenkomsten, het leiden van moeilijke onderhandelingen of het afhandelen van contractbeëindigingen, zorgt VAN LEEUWEN LAW FIRM er altijd voor dat uw belangen ten volle worden beschermd.

VAN LEEUWEN LAW FIRM adviseert in de meest uiteenlopende sectoren en assisteert zowel bij complexe grensoverschrijdende regelingen als bij dagdagelijkse contracten, variërend van verkoop- en leveringsovereenkomsten tot partnerships en samenwerkingsovereenkomsten. Het kantoor helpt bij het beperken van commerciële risico’s door te adviseren over standaardcontracten, algemene voorwaarden en het totale contracteringsproces.

Previous Story

Informatiebeheer en gegevensbescherming

Next Story

Distributie, Franchise en Handelsagentuur

Latest from Handelsrecht | Gerelateerde Expertises

Beroepsaansprakelijkheid

De beroepsaansprakelijkheidspraktijk omvat zaken waarbij VAN LEEUWEN LAW FIRM optreedt voor professionals zoals bankiers, advocaten, makelaars,…

Verzekering en Herverzekering

VAN LEEUWEN LAW FIRM staat herverzekeraars, verzekeraars en verzekeringstussenpersonen bij met betrekking tot reglementaire kwesties en…