Indien u in staat bent samen met uw echtgenoot afspraken te maken omtrent de echtscheiding is het mogelijk om op zeer korte termijn en tegen een laag tarief te scheiden. Deze snelle en goedkope echtscheiding is vooral bedoeld voor echtparen die een eenvoudige echtscheiding hebben en daardoor maar weinig juridische ondersteuning nodig hebben.

Bij MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN kunt u hiervoor terecht en heeft u enkel en alleen te maken met een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat. Dit in tegenstelling tot veel instanties of personen die aanbieden uw echtscheiding snel af te wikkelen. Let wel: alleen een advocaat is bevoegd om een echtscheidingsverzoek in te dienen bij de rechtbank!

U kunt indien nodig contact opnemen met MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN om u te helpen bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant of ouderschapsplan.

Professionele hulp bij dit traject van scheiden.

Nadat u samen met uw partner het echtscheidingsconvenant, ouderschapsplan en de benodigde uittreksels heeft aangeleverd, zal MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN een verzoekschrift tot echtscheiding indienen bij de rechtbank. Na een aantal weken zal de rechtbank de echtscheidingsbeschikking wijzen. Na ontvangst van deze beschikking zal de advocaat u en uw partner een akte van berusting laten ondertekenen, waarin u verklaart dat u geen hoger beroep zult instellen tegen de echtscheiding. Middels deze ondertekende akte van berusting en de echtscheidingsbeschikking kan de echtscheiding direct worden ingeschreven bij de gemeente, zodat de echtscheiding juridisch en formeel is afgerond.

De kosten voor een dergelijke snelle echtscheiding zijn vooraf duidelijk en bedragen € 1500,00 exclusief btw en exclusief griffierecht €288,-. Griffierechten zijn de kosten welke aan de rechtbank dienen te worden voldaan om het verzoek tot echtscheiding in behandeling te nemen. Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, zal MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN op basis van deze gesubsidieerde bijstand (toevoeging) de echtscheiding uitvoeren. Uw kosten zijn in dat geval waarschijnlijk lager. Kortom: Op deze manier kunt u op een goedkope en snelle manier onder begeleiding van een advocaat scheiden!

Previous Story

White-Collar Criminal Defence

Next Story

eCommerce Fraud

Latest from Familierecht | Gerelateerde Expertises

Vervangende toestemming

Ouders kunnen in geval van gezamenlijke uitoefening van het gezag over de minderjarige kinderen geschillen hieromtrent…

Ondertoezichtstelling

Ondertoezichtstelling (OTS) is een maatregel waarbij het gezag over een kind of kinderen wordt beperkt. Een…

Ouderlijk gezag

In Nederland staan alle minderjarigen onder ouderlijk gezag. Dit betekent dat zij bepaalde beslissingen niet zelfstandig…

Omgangsregeling

U bent als ouders vrij om te bepalen welke omgangsregeling u wenst, behoudens de situatie dat…