Werkgevers hebben een wettelijke verplichting om het welzijn en de veiligheid van de werknemers op het werk te beschermen. VAN LEEUWEN LAW FIRM stelt gedragscodes op voor werkgevers, die hen in staat stellen om hun werknemers een veilige werkomgeving te bieden.

MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN helpt ondernemingen met het voldoen aan de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, hij adviseert hen bij het opstellen en implementeren van welzijnspolicy’s (bijvoorbeeld met betrekking tot alcohol en drugs op het werk, stress, pesterijen, intimidatie) en begeleidt hen bij gezondheidsgerelateerde problemen zoals ziekteverzuim, medische compliance, aansprakelijkheid in het geval van schade/ongevallen, en het juridisch statuut van de preventieadviseurs. 

MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN ondersteunt externe diensten voor preventie en bescherming op het werk over het juridisch statuut van hun preventieadviseurs, de aansprakelijkheid in het geval van schade/ongevallen, medische compliance, en de screening van samenwerkingsverbanden met ondernemingen.

Previous Story

Employment Litigation

Next Story

HR Publieke sector

Latest from Arbeidsrecht | Gerelateerde Expertises

Senior Executives

Om excellente financiële resultaten te bereiken, dienen de centrale managementfuncties binnen een onderneming optimaal te functioneren.…

Internationale Mobiliteit

VAN LEEUWEN LAW FIRM adviseert over het hele scala aan internationale mobiliteitsvraagstukken, waaronder: alle administratieve formaliteiten:…